розыск, река Золочевка, утонул, железнодорожный переездПравоохоронці Буського відділення поліції Кам’янка-Буського відділу поліції ГУНП у Львівській області встановлюють особу невпізнаного трупа чоловічої статі, котрий 30.11.2014 року був виявлений в річці Золочівка (притока р. Західний Буг), на відстані приблизно 300 метрів від с. Утішків поблизу залізничного переїзду. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Прикмети загиблого: вік 35-40 років, зріст 183 см, волосся темне коротке, вуха прилягаючі.

Особливі прикмети: на тильній поверхні лівої руки, лівого великого пальця нерозбірливий малюнок 2 на 1,5 см.

На момент виявлення був одягнутий: у штани чорного кольору із костюмної тканини на замок, без ремня та верхнього гудзика із двома боковими кишенями та однією задньою. Штани зв’язані шнурком сіро-білого кольору.

“Прохання до всіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефоном (264) 2-16-38”, - закликають правоохоронці.                                                                                                                     


Правоохранители Бугского отделения полиции Каменка-Бугского отдела полиции ГУНП во Львовской области устанавливают личность неопознанного трупа мужского пола, который 30.11.2014 года был обнаружен в реке Золочевка (приток р. Западный Буг), на расстоянии примерно 300 метров от с. Утишков вблизи железнодорожного переезда. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции в Львовской области.

Приметы погибшего: возраст 35-40 лет, рост 183 см, волосы темные короткие, уши прилегающие.

Особые приметы: на тыльной поверхности левой руки, левого большого пальца неразборчивый рисунок 2 на 1,5 см.

На момент обнаружения был одет: в штаны черного цвета с костюмной ткани на замок, без ремня и верхней пуговицы с двумя боковыми карманами и одной задней. Брюки связаны шнурком серо-белого цвета.

"Просьба ко всем, кто владеет информацией о разыскиваемом, обращаться на оперативную линию 102 или по телефону (264) 2-16-38", - призывают правоохранители.