пограничник, Смильница, взяткаНа Львівщині військова прокуратура викрила прикордонника на хабарі у 10 тис. грн. Про це повідомляє військова прокуратура Західного регіону.

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з оперативними працівниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Львівській області та відділення внутрішньої безпеки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби відділу прикордонної служби “Смільниця” Мостиського прикордонного загону.

Грошові кошти в розмірі 10 тис грн. призначалися за безперешкодне ввезення на митну територію України товарів з Республіки Польща.

Прикордонника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.


На Львовщине военная прокуратура разоблачила пограничника на взятке в 10 тыс грн. Об этом сообщает военная прокуратура Западного региона.

Военной прокуратурой Львовского гарнизона совместно с оперативными работниками отдела по борьбе с коррупцией и организованной преступностью Управления СБУ в Львовской области и отделения внутренней безопасности Западного регионального управления Госпогранслужбы Украины задокументирован факт вымогательства и получения неправомерной выгоды инспектором пограничной службы отдела пограничной службы "Смильница" Мостиского пограничного отряда .

Деньги в размере 10 тыс. грн. пограничник требовал за беспрепятственный ввоз на таможенную территорию Украины товаров из Польши.

Пограничника задержан в порядке ст. 208 УПК Украины. Решаются вопросы сообщения ему о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч. 3 ст. 368 УК Украины (получение неправомерной выгоды, объединенное с вымогательством), избрания меры пресечения и отстранения от занимаемой должности.