парк Вознесение, места для пикника, карта, геопорталВідтепер легальні місця для пікніків у парку “Знесіння“ можна побачити онлайн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП “Міський центр ІТ“ завершив працю над встановленням нового шару Геопорталу міста Львова. Кожен охочий може переглянути місця для відпочинку в парку “Знесіння“ на сайті геопорталу впродовж хвилини.

Як повідомили в ЛКП “Міський центр ІТ“, на карту нанесено 42 об’єкти – 6 колиб та 36 облаштованих місць, де дозволене розпалювання вогнищ.

“Така функція дуже затребувана, оскільки “Знесіння“ - єдиний парк, де можна вільно проводити відпочинок такого типу. Саме у нашому парку є спеціально облаштовані місця для відпочинку – обкладені камінням місця для вогнищ, лавочки та смітники. Намагаємося, щоб у “Знесінні“ був європейський стиль відпочинку – через облаштовані місця відвідувачі парку не завдадуть шкоди природі. З часом – вдосконалюватимемо місця, стилізуватимемо та будемо доповнювати їх“, - розповіла в.о. директора парку “Знесіння“ Мар’яна Задорожна.

Карту легальних об’єктів для розпалювання вогнищ можна переглянути на геопорталі міста Львова.


Теперь легальные места для пикников в парке "Вознесение" можно увидеть онлайн. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛКП "Центр ИТ" завершил работу над установкой нового слоя Геопортал города Львова. Каждый желающий может пересмотреть места для отдых в парк "Вознесение" на сайте геопортала в течение минуты.

Как сообщили в ЛКП "Центр ИТ", на карту нанесено 42 объекта - 6 хижин и 36 оборудованных мест, где разрешено разжигания костров.

"Такая функция очень востребована, так как" Вознесение "- единственный парк, где можно свободно проводить отдых такого типа. Именно у нашем парке есть специально оборудованные места для отдыха - обложены камнями места для костров, лавочки и урны. Стараемся, чтобы в "Вознесение" был европейский стиль отдыха - через обустроены места посетители парка не нанесут вреда природе. Со временем - совершенствовать места, стилизуватимемо и будем дополнять их ", - рассказала и.о. директора парка "Вознесение" Марьяна Задорожная.

Карту легальных объектов для разжигания костров можно посмотреть на геопортале Львова.