убийца, пенсионерка, судЗа жорстоке вбивство пенсіонерки жителю м.Кам’янка-Бузьки загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 25-річного мешканця м. Кам’янка-Бузька, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Інцидент стався у листопаді 2018 року в коридорі житлового будинку, де проживала потерпіла. Встановлено, що раніше судимий чоловік, який ремонтував котел опалення, під час раптового конфлікту із 86-річною пенсіонеркою завдав їй численних ударів дерев’яною битою по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Кам’янка-Бузького районного суду Львівської області для розгляду по суті. За вчинене фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.


За жестокое убийство пенсионерки жителю Каменка-Бугского грозит до 15 лет лишения свободы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством прокуратуры Львовской области завершено досудебное расследование в отношении 25-летнего жителя г. Каменка-Бугская, который обвиняется в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Инцидент произошел в ноябре 2018 года в коридоре жилого дома, где проживала потерпевшая. Установлено, что ранее судимый мужчина, который ремонтировал котел отопления, при внезапном конфликта с 86-летней пенсионеркой нанес ей многочисленные удары деревянной битой по голове. В результате полученных травм женщина скончалась.

Во время досудебного расследования по ходатайству стороны обвинения, подозреваемому избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Каменка-Бугского районного суда Львовской области для рассмотрения по существу. За совершенное фигуранту грозит лишение свободы на срок до 15 лет.