пешеходная зона, улица ДорошенкоНа вулиці Дорошенка, від проспекта Свободи до вулиці Банківської, облаштують пішохідну зону. Про це повідомляється на "Гарячій лінії міста".

Як повідомили в Галицькій районній адміністрації, на вул. Дорошенка, від пр. Свободи до вул. Банківської, облаштують пішохідну зону. Тут буде заборонено в’їзд приватного транспорту. Проїзд громадського транспорту цією ділянкою залишиться.

Ремонтні роботи з перемощення тротуарного покриття, перенесення павільйонів зупинок та встановлення нових дорожніх знаків виконає ШРП Галицького району. Вони стали переможцем тендеру на визначення підрядної організації, на виконання цих робіт. Роботи розпочнуть після Великодніх свят. Завершити планують до кінця травня.

"Минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення щодо реорганізації дорожнього руху на пр. Свободи. Відповідно, буде закрито для руху приватного транспорту ділянку на пр. Свободи від вул. Беринди до вул. Банківської. Водії зможуть об’їжджати цю територію по вул. Гнатюка. Такі зміни проводяться з метою прискорення руху громадського транспорту та зменшення аварійності. Адже тут маємо один з найаварійніших центральних пішохідних зон – з вул. Дорошенка на вул. Банківську. У минулому році там сталося кілька ДТП", - розповів головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту Львівської міської ради Костянтин Баранюк.


На улице Дорошенко, от проспекта Свободы до улицы Банковой, обустроят пешеходную зону. Об этом сообщается на "Горячей линии города".

Как сообщили в Галицкой районной администрации, на ул. Дорошенко, от пр. Свободы до ул. Банковской, обустроят пешеходную зону. Здесь будет запрещен въезд частного транспорта. Проезд общественного транспорта по этому участку останется.

Ремонтные работы по перемощению тротуарного покрытия, переносу павильонов остановок и установке новых дорожных знаков выполнит ШРП Галицкого района. Они стали победителем тендера на определение подрядной организации на выполнение этих работ. Работы начнут после Пасхальных праздников. Завершить планируют до конца мая.

"В прошлом году городская комиссия по безопасности дорожного движения приняла решение о реорганизации дорожного движения на пр. Свободы. Соответственно, будут закрыты для движения частного транспорта участок на пр. Свободы от ул. Беринды до ул. Банковой. Водители смогут объезжать эту территорию по ул. Гнатюка. Такие изменения проводятся с целью ускорения движения общественного транспорта и уменьшение аварийности. Ведь здесь есть одна из самых аварийных центральных пешеходных зон - с ул. Дорошенко на ул. Банковская. В прошлом году там произошло несколько ДТП", - рассказал главный специалист отдела парковки и организации дорожного движения управления транспорта Львовского городского совета Константин Баранюк.