переименование, голосованиеСьогодні, 28 березня, у Львові розпочалося громадське обговорення щодо перейменування вулиці Карбишева та найменування новоствореного скверу на вулиці Миколайчука, 18. Про це повідомляє IA ZIK.

Обговорення відбувається на сайті міської ради у форматі онлайн-опитування. Тут є змога проголосувати за один з запропонованих варіантів, висловити свою думку в коментарях та побачити поточні результати голосування.

Зокрема, львів’ян запитують, чи підтримують вони найменування нового скверу на вул. Миколайчука іменем учасника АТО Івана-Віталія Берези.

Варіантів для перейменування вулиці Карбишева є п’ять: Красучинська, Братів Дужих, Юрія Клена, академіка Карпенка та Віденська.

Результати громадських обговорень повинні затвердити Львівська міськрада на сесії.


Сегодня, 28 марта, во Львове началось общественное обсуждение о переименовании улицы Карбышева и новое наименование сквера на улице Миколайчука, 18. Об этом сообщает IA ZIK.

Обсуждение проходит на сайте городского совета в формате онлайн-опроса. Здесь есть возможность проголосовать за один из предложенных вариантов, высказать свое мнение в комментариях и увидеть текущие результаты голосования.

В частности, львовян спрашивают, поддерживают ли они название нового сквера на ул. Миколайчука именем участника АТО Иоанна Виталия Березы.

Вариантов для переименования улицы Карбышева пять: Красучинська, Братьев Сильных, Юрия Клена, академика Карпенко и Венская.

Результаты общественных обсуждений должны утвердить Львовский горсовет на сессии.