Пушкарев, вице-мэр, горсоветВіктор Пушкарьов, який працював на посаді першого заступника міського голови Львова, з 31 березня звільнений з роботи за згодою сторін. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, 31 грудня 2014 року Віктора Пушкарьова було призначено в.о. першого заступника.

З 10 листопада 2014 року він був призначений директором департаменту житлового господарства та інфраструктури. До призначення він працював на кількох керівних посадах. Зокрема, був керівником ЛКП "Залізничнетеплоенерго", заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП "Львівтеплоенерго", директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики № 1.

За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ "Київська політехніка".


Виктор Пушкарев, который работал в должности первого заместителя городского головы Львова, с 31 марта уволен с работы по соглашению сторон. Об этом сообщает пресс-служба Львовского горсовета.

Напомним, 31 декабря 2014 года Виктор Пушкарев был назначен и.о. первого заместителя.

С 10 ноября 2014 года он работал директором департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры. До назначения работал на нескольких руководящих должностях. В частности, был руководителем ЛКП " Залізничнетеплоенерго ", заместителем директора по автоматизации, учета и инноваций ЛГКП "Львовтеплоэнерго", директором бумажно-картонного производства бурого потока и директором, мастером смены бумажной фабрики № 1.

По образованию Виктор Пушкарев - инженер-химик-технолог, окончил НТУУ "Киевская политехника".