избил, до смерти, родственникМешканцю Дрогобиччини, який до смерті побив свого родича, загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури, Дрогобицьким відділом поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 20-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Подія трапилась цьогоріч у вересні, у с. Унятичі Дрогобицького району. Встановлено, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час словесної суперечки, наніс своєму 33-річному родичу численні удари руками та ногами у різні ділянки тіла, а також у голову, внаслідок чого, останній помер.

25 грудня 2017 року, правоохоронцями вказаній особі повідомлено про підозру. Учора, 26 грудня Дрогобицький міськрайонний суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Довідка SQ. Санкція ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


Жителю Дрогобычского района, который до смерти избил своего родственника, грозит до 10 лет заключения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры, Дрогобычским отделом полиции осуществляется досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 20-летнего мужчины, который подозревается в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, повлекшее смерть потерпевшего).

Инцидент произошел в этом году в сентябре, в с. Унятичи Дрогобычского района. Установлено, что злоумышленник, находясь в состоянии алкогольного опьянения, во время словесной перепалки, нанес своему 33-летнему родственнику многочисленные удары руками и ногами в разные участки тела, а также в голову, в результате чего, последний умер.

25 декабря 2017 года правоохранители сообщили подозреваемому о подозрении. Вчера, 26 декабря Дрогобычский городской суд избрал правонарушителю меру пресечения в виде домашнего ареста.

Справка SQ. Санкция ч.2 ст.121 Уголовного кодекса Украины предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 7 до 10 лет.