перекресток, закрытВід сьогодні перекрито рух транспортних засобів на перехресті вул. Тернопільська – вул. Угорська у зв'язку з облаштуванням кільцевого руху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з проведенням робіт з облаштування дорожнього покриття на об’єкті "Реконструкція перехресть вул. Тернопільська – вул. П. Мирного – вул. Угорська – вул. С. Литвиненка з облаштуванням кільцевого руху", від 27 грудня з 09.00 і до 20.00 30 грудня буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Тернопільська – вул. Угорська. Роботи виконує "Львівська дорожня служба".

Як повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради, громадський транспорт здійснюватиме об’їзд перехрестя, відповідно до затвердженої схеми, по вул. Карбишева, Героїв Крут, Запорізькій та П. Мирного.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.


С сегодняшнего дня перекрыто движение транспортных средств на перекрестке ул. Тернопольская - ул. Венгерская в связи с обустройством кольцевого движения. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи с проведением работ по устройству дорожного покрытия на объекте "Реконструкция перекрестков ул. Тернопольская - ул. П. Мирного - ул. Венгерская - ул. С. Литвиненко с обустройством кольцевого движения", с 27 декабря с 09.00 и до 20.00 30 декабря будет перекрыт для движения транспорта перекресток ул. Тернопольская - ул. Венгерская. Работы выполняет "Львовская дорожная служба".

Как сообщили в управлении транспорта Львовского городского совета, общественный транспорт будет осуществлять объезд перекрестка, согласно утвержденной схеме, по ул. Карбышева, Героев Крут, Запорожской и П. Мирного.

Департамент жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета просит прощения у жителей за временные неудобства, связанные с проведением необходимых ремонтных работ.