трамвай, ДТП, судНещодавно Сихівський райсуд міста Львова розглянув справу про адміністративне правопорушення, що сталося на Сихові у два місяці тому. За даними суду, 25 вересня 2019 року на пр. Червоної Калини, 36 пішохід у навушниках вийшов на трамвайну колію під час руху транспорту, внаслідок чого його збив трамвай. Громадський транспорт отримав механічні пошкодження, а пішохід - тілесні ушкодження. Про це повідомляє 032.ua

Суд визнав пішохода винним за ст. 124 КУпАП, тобто у порушенні правил дорожнього руху. Пішохід визнав свою провину, на яку також вказували факти й докази слідчих.

Відтак, на чоловіка наклали штраф на користь держави у розмірі 340 гривень (20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) та ще 384,2 грн судового збору. Якщо відповідач не заплатить вказані суми упродовж 15 днів з моменту винесення постанови, з нього стягнуть штраф у подвійному розмірі.

Нагадаємо, 25 вересня близько 9:30, на проспекті Червоної Калини у Львові трамвай №8 наїхав на пішохода. 50-річного потерпілого доставили у лікарню, а правоохоронці тим часом встановили, що чоловік йшов по колії в навушниках і не чув сигналу водія трамвая.


Недавно Сыховский райсуд Львова рассмотрел дело об административном правонарушении, которое произошло на Сыхове в два месяца назад. По данным суда, 25 сентября 2019 на пр. Красной Калины, 36 пешеход в наушниках вышел на трамвайную колею во время движения транспорта, в результате чего его сбил трамвай. Общественный транспорт получил механические повреждения, а пешеход - телесные повреждения. Об этом сообщает 032.ua. 

Суд признал пешехода виновным по ст. 124 КУоАП, то есть в нарушении правил дорожного движения. Пешеход признал свою вину, на которую также указывали факты и доказательства следователей.

Следовательно, на мужчину наложили штраф в пользу государства в размере 340 гривен (20 необлагаемых минимумов доходов граждан) и еще 384,2 грн судебного сбора. Если ответчик не заплатит указанную сумму в течение 15 дней с момента вынесения постановления, с него взыщут штраф в двойном размере.

Напомним, 25 сентября около 9:30, на проспекте Красной Калины во Львове трамвай №8 наехал на пешехода. 50-летнего пострадавшего доставили в больницу, а правоохранители тем временем установили, что мужчина шел по пути в наушниках и не слышал сигнала водителя трамвая.