завод, мусорСміттєспалювальні заводи на Львівщині можуть збудувати при великих містах. Про це повідомляє "Варто – Галицькі новини". 

Базові регіональні полігони визначені стратегією управління відходами Львівщини до 2030 року. Але поки що домовленостей з інвесторами немає.

Втім ще до будівництва комплексів, на території Львівщини облаштують основні сміттєві полігони, замість Грибовицького. Про це розповів керівник державної адміністрації Маркіян Мальський в ефірі однієї з львівських радіостанцій. Додав, що вивіз сміття на Львівщині подорожчає, якщо візьмуться будувати комплекс для переробки відходів.


Мусоросжигательные заводы на Львовщине могут построить при больших городах. Об этом сообщает "Варто - Галицкие новости". 

Базовые региональные полигоны определены стратегией управления отходами Львовщины до 2030 года. Но пока договоренностей с инвесторами нет.

Впрочем еще до строительства комплексов, на территории Львовщины обустроят основные мусорные полигоны, вместо Грибовичского. Об этом рассказал руководитель государственной администрации Маркиян Мальский в эфире одной из львовских радиостанций. Добавил, что вывоз мусора на Львовщине подорожает, если возьмутся строить комплекс для переработки отходов.