спирт, почтаНа Львівщині патрульні зупинили два буса, які перевозили спирт під виглядом пошти. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 16 години, поблизу населеного пункту Великосілки, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Volkswagen LT 35, який мав характерні пошкодження, як для дорожньо-транспортної пригоди. Під час спілкування з водієм, патрульні відчули різкий запах спирту та попросили відкрити кузов автомобіля. В середині було 19 бочок з невідомою речовиною, яка і була джерелом запаху.

В той самий час, на посту патрульної поліції спрацювала система відеонагляду "Рубіж", яка зафіксувала транспортний засіб Mercedes-benz Sprinter. Даний автомобіль перебував у розшуку, як викрадений. Його зупинили і відчули той самий характерний запах, як у згаданому вище випадку. Кузов автомобіля відкрили та виявили такі самі бочки, що і в попередньому автомобілі. Виявилося, що ці два водії мають відношення один до одного. Пояснювати походження рідини відмовилися, натомість вони пред'явили товаро-транспортні накладні одного з поштових операторів, в яких жодної згадки про спирт немає. На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка буде встановлювати всі обставини справи.


На Львовщине патрульные остановили два автобуса, перевозивших спирт под видом почты. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 16 часов, вблизи населенного пункта Великоселки, экипаж патрульной полиции остановил автомобиль Volkswagen LT 35, который имел характерные для дорожно-транспортного происшествия повреждения. Во время общения с водителем, патрульные почувствовали резкий запах спирта и попросили открыть кузов автомобиля. В середине было 19 бочек с неизвестным веществом, которое и было источником запаха.

В то же время на посту патрульной полиции сработала система видеонаблюдения "Рубеж", которая зафиксировала транспортное средство Mercedes-benz Sprinter. Данный автомобиль находился в розыске как похищенный. Его остановили и почувствовали тот же характерный запах, как в упомянутом выше случае. Кузов автомобиля открыли и обнаружили такие же бочки, что и в предыдущем автомобиле. Оказалось, что эти два водителя имеют отношение друг к другу. Объяснять происхождение жидкости они отказались, зато предъявили товарно-транспортные накладные одного из почтовых операторов, в которых ни одного упоминания о спирте нет. На место происшествия приехала следственно-оперативная группа, которая будет устанавливать все обстоятельства дела.