шахта "Лесная", обвал породыВ ніч з 26 на 27 жовтня на шахті "Лісова" ДП "Львіввугілля" стався обвал породи, внаслідок чого травмовано трьох працівників. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

26 жовтня о 23:35 у с. Сілець Сокальського району на шахті “Лісова” ДП “Львіввугілля”, на глибині 830 м розвідувального штреку, під час укріплення стався обвал породи. Було травмовано 3-х працівників (всі жителі с. Сілець Сокальського району), яких госпіталізували у Червоноградську міську лікарню. Обставини події з’ясовуються.


В ночь с 26 на 27 октября на шахте "Лесная" ГП "Львовуголь" произошел обвал породы, в результате чего травмированы трое работников. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

26 октября в 23:35 в с. Силец Сокольского района на шахте "Лесная" ГП "Львовуголь", на глубине 830 м разведывательного штрека, во время укрепления произошел обвал породы. Были травмированы 3 работника (все жители с. Селец Сокальского района), которых госпитализировали в Червоноградскую городскую больницу. Обстоятельства происшествия выясняются.