Фонари, уличное освещение, проект На Львівщині завершено реалізацію першого для Пустомитівського району проекту, який фінансували за рахунок державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомили в Департаменті економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

За словами директора департаменту Романа Філіпіва, в рамках реалізації проекту в с. Горішній встановлено 49 опор з енергозберігаючими лампами загальною потужністю 2,52 кВт, 33 відеокамери і одна базова станція.

"Проект дозволить підвищити рівень комфорту і безпеки населення села, а також зменшити бюджетні витрати на електроенергію на 80%", - зазначив чиновник.

На реалізацію проекту з державного фонду регіонального розвитку було профінансовано 2 млн. 479,5 тис. грн, з місцевих бюджетів - 275,5 тис. грн. Підрядником виступило ТОВ "Арт-Енерго".


На Львовщине завершена реализация первого для Пустомытовского района проекта, который финансировали за счет государственного фонда регионального развития.

Об этом сообщили в Департаменте экономической политики Львовской облгосадминистрации.

По словам директора департамента Романа Филипива, в рамках реализации проекта в с. Горишний установлено 49 опор с энергосберегающими лампами общей мощностью 2,52 кВт, 33 видеокамеры и одна базовая станция.

"Проект позволит повысить уровень комфорта и безопасности населения села, а также уменьшить бюджетные расходы на электроэнергию на 80%", - отметил чиновник.

На реализацию проекта из государственного фонда регионального развития было профинансировано 2 млн. 479,5 тыс. грн, из местных бюджетов - 275,5 тыс. грн. Подрядчиком выступило ООО "Арт-Энерго".