мост, строительствоВперше за десятки років на Львівщині будують міст довжиною 181 метр. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

У Львівській області продовжуються роботи з реконструкції (перебудови існуючого) мостового переходу через р. Дністер на автомобільній дорозі загального користування міжнародного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка в с. Заліски Жидачівського району, а саме: влаштування опор, буріння набивних палів на опори та їх бетонування, а також монтаж каркасів. Крім цього, проводяться земляні роботи для влаштування під’їзду до моста.

Це перше за десятки років будівництво мостів такого масштабу у Львівській області.

Головним розпорядником коштів на проведення робіт є Державне агентство автомобільних доріг України, замовником робіт — Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Завершення будівельних робіт, за сприяння Уряду України, очікується у 2019 році.

7d77596f56156295b2b0812f4d044a4f.jpg 0f81249967dd7a6b7f5a8750f124bee5.jpg


Впервые за десятки лет на Львовщине строят мост длиной 181 метр. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог в Львовской области.

Во Львовской области продолжаются работы по реконструкции (перестройке существующего) мостового перехода через р. Днестр на автомобильной дороге общего пользования международного значения М-12 Стрый - Тернополь - Кропивницкий - Знаменка в с. Залески Жидачевского района, а именно: устройство опор, бурение набивных свай на опоры и их бетонирование, а также монтаж каркасов. Кроме этого, проводятся земляные работы для устройства подъезда к мосту.

Это первое за десятки лет строительство мостов такого масштаба во Львовской области.

Главным распорядителем средств на проведение работ является Государственное агентство автомобильных дорог Украины, заказчиком работ - Служба автомобильных дорог в Львовской области.

Завершение строительных работ, при содействии Правительства Украины, ожидается в 2019 году.