ДТП, статистика, Львовская областьЛьвівська область посіла 1-ше місце за кількістю ДТП з летальними наслідками для постраждалих. Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів зазначив прокурор Львівщини Юрій Квятківський, інформує "Львів. В городе".

Прокурор зазначив, що незважаючи на зменшення кількості кримінальних правопорушень за фактами порушень правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами на 39,5%, Львівська область посіла 1 місце за кількістю ДТП з летальними наслідками для потерпілих.

У зв’язку з цим, під час наради заплановано конкретні заходи за участі патрульної поліції, державних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, спрямовані на невідкладну профілактику цих правопорушень.


Львовская область заняла 1-е место по количеству ДТП с летальным исходом для пострадавших. Об этом во время координационного совещания руководителей правоохранительных органов отметил прокурор Львовщины Юрий Квятковский, информирует "Львов. В городе".

Прокурор отметил, что несмотря на уменьшение количества уголовных преступлений по фактам нарушений правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами на 39,5%, Львовская область заняла 1-е место по количеству ДТП с летальным исходом для пострадавших.

В связи с этим, во время совещания запланировано конкретные мероприятия с участием патрульной полиции, государственных органов исполнительной власти и органов местного самоуправления, направленные на неотложную профилактику этих правонарушений.