На Львівщині встановлять рекорд. Завтра, 28 червня, у м. Яворові в межах фестивалю сучасної української пісні, присвяченого Володимиру Івасюку, встановлять всеукраїнський рекорд з виконання попурі пісень Володимира Івасюка за участю військових оркестрів.

Фестиваль, за словами організаторів, має на меті вшанувати пам’ять видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка, популяризувати його музичну спадщину, внесок у розвиток національної культури і мистецтва, а також пошук і відкриття творчо обдарованих виконавців та авторів української пісні.


На Львовщине установят рекорд. Завтра, 28 июня, в пгт. Яворов в рамках фестиваля современной украинской песни, посвященного Владимиру Ивасюку, установят всеукраинский рекорд по выполнению попурри песен Владимира Ивасюка с участием военных оркестров.

Фестиваль, по словам организаторов, имеет цельь почтить память выдающегося украинского композитора и поэта Владимира Ивасюка, популяризировать его музыкальное наследие, вклад в развитие национальной культуры и искусства, а также поиск и открытие творчески одаренных исполнителей и авторов украинской песни.