педофил, отель, Родниковая, ЛьвовПатрульні затримали у готелі чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітнього. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 16:00, працівники готелю на вулиці Джерельній викликали патрульних і повідомили, що у них викликав підозру старший чоловік, який завів до себе в номер неповнолітнього. Адміністрація попросила у працівників автомийки заблокувати вихід з готелю аби згадані особи не змогли покинути приміщення.

Патрульні приїхали практично одразу. Чоловіка та хлопця розвели у різні кімнати, їхні пояснення відрізнялися. 47-річний громадянин пояснив, що це його родич, якого він запросив на морозиво, а той згодом захотів відпочити, тому і прийшли в готель. Натомість, 14-річний хлопець розповів, що познайомилися у соцмережах з даною особою влітку. З того часу в них були інтимні зустрічі, за які він начебто отримував гроші. Того дня, за словами підлітка, він отримав 300 гривень. Юнак пояснив, що батько помер, а мама на лікуванні. У телефонній розмові жінка заперечила родинні зв‘язки з даним чоловіком і сказала, що вперше про нього чує.

В телефонах обох осіб виявили переписку інтимного характеру. Чоловіка доставили у Шевченківській відділ поліції, а звідти помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ч.1 статті 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Патрульные задержали в гостинице мужчину, подозреваемого в развращении несовершеннолетнего. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 16:00, работники отеля на улице Родниковой вызвали патрульных и сообщили, что у них вызвал подозрение старший человек, который завел к себе в номер несовершеннолетнего. Администрация попросила у работников автомойки заблокировать выход из отеля чтобы упомянутые лица не смогли покинуть помещение.

Патрульные приехали практически сразу. Мужчины и парня развели в разные комнаты, их объяснения отличались. 47-летний гражданин пояснил, что это его родственник, которого он пригласил на мороженое, а тот потом захотел отдохнуть, поэтому и пришли в отель. А вот 14-летний парень рассказал, что познакомились с мужчиной в соцсетях летом. С тех пор у них были интимные встречи, за которые он якобы получал деньги. В тот день, по словам подростка, он получил 300 гривен. Юноша объяснил, что отец умер, а мама на лечении. В телефонном разговоре женщина отрицала родственные связи с данным мужчиной и сказала, что впервые о нем слышит. В телефонах обоих лиц обнаружили переписку интимного характера.

Мужчину доставили в Шевченковском отдел полиции, а оттуда поместили в изолятор временного содержания. Ему грозит ответственность по ч.1 статьи 156 УК (Развращение несовершеннолетних), санкция которой предусматриват ограничение свободы на срок до пяти лет или лишение свободы на тот же срок.