самоубийство, студентка, Львовский колледжВчора, 26 квітня, на вулиці Севастопольській було знайдено тіло 21-річної студентки Львівського коледжу. Про це повідомляє “032.ua”

За даними видання, тіло молодої дівчини, повішеної  у житловому приміщенні на вулиці Севастопольській, виявили близько 17:20 середи, 26-го квітня.

За інформацією із власних джерел видання, можливо, дівчина вчинила суїцид шляхом повішання на мотузці, прикріпленої до турніка в міжкімнатному проході. Тіло скеровано на експертизу.

Правоохоронці з’ясували особу дівчини – це 21-річна львів’янка, яка була студенткою одного із коледжів нашого міста. Попередня версія – самогубство.


Вчера, 26 апреля, на улице Севастопольской было найдено тело 21-летней студентки Львовского колледжа. Об этом сообщает "032.ua". https://www.032.ua/news/1635072

По данным издания, тело молодой девушки, повешенной в жилом помещении на улице Севастопольской, обнаружили около 17:20 среды, 26 апреля.

По информации из собственных источников издания, возможно, девушка совершила суицид путем повешения на веревке, прикрепленной к турнику в межкомнатных проходе. Тело направлено на экспертизу.

Правоохранители выяснили личность девушки - это 21-летняя львовянка, которая была студенткой одного из колледжей нашего города. Предварительная версия - самоубийство.