На початку літа у Львові може розпочатись будівництво першого в Україні індустріального парку. Про це повідомляє “032.ua”

Як зазначає видання з посиланням на начальницю управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ольгу Сивак, будівництво Індустріального парку може розпочатися вже на початку літа 2017 року.

"Інвестор, який має плани збудувати Індустріальний парк у Львові, отримав листа від прокуратури України про те, що до нього немає ніяких застережень. Містобудівні документи вже отримані, наразі маємо отримати ще певні погодження щодо зняття родючого шару ґрунту. На початку літа інвестор вже має плани розпочати будівництво", - пише видання.

Нагадаємо, що у грудні 2015 року влада Львова продала 23 га землі за 52,5 мільйонів гривень, для будівництва на території промислової зони "Рясне-2" Індустріального парку. Розпочати будівництво голландська компанія планувала ще у 2016 році, однак проти цього активно виступали мешканці Рясне-Руського, які блокували роботи та пікетували міську раду.


В начале лета во Львове может начаться строительство первого в Украине Индустриального парка. Об этом сообщает "032.ua"

Как отмечает издание со ссылкой на начальницу управления инвестиций и проектов департамента экономического развития Львовского городского совета Ольга Сивак, строительство Индустриального парка может начаться уже в начале лета 2017 года.

"Инвестор, который имеет планы построить Индустриальный парк во Львове, получил письмо от прокуратуры Украины о том, что к нему нет никаких претензий. Градостроительные документы уже получены, сейчас должны получить еще определенные согласования по снятию плодородного слоя почвы. В начале лета инвестор уже планирует начать строительство", - пишет издание.

Напомним, что в декабре 2015 года власти Львова продали 23 га земли за 52,5 млн грн. для строительства на территории промышленной зоны "Рясное-2" Индустриального парка. Начать строительство голландская компания планировала еще в 2016 году, однако против этого активно выступали жители Рясного-Русского, которые блокировали работы и пикетировали городской совет.