поезд сбил человека, Красное-Задворье, БусскийПравоохоронці Буського відділення поліції Кам’янка-Буського відділу поліції ГУНП у Львівській області встановлюють особу невпізнаного трупа чоловічої статі, котрий 04.01.2011 року на перегоні Красне-Задвір’я 1435 км був травмований потягом №99 сполученням Київ-Ужгород. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Прикмети загиблого: вік 55-65 років, зріст 163 см, волосся коротке, темне із сивиною, вуха прилягаючі, очі сірі, обличчя овальне, брови сиві лохматі, ніс прямий, губи тонкі, верхня губа виступає над нижньою, підборіддя пряме. Зламана коронка 5-го зуба нижньої щелепи на 1/2, інші зуби на верхній та нижній щелепах відсутні.

Особливі прикмети: на правому оці більмо, на задній поверхні лівого передпліччя знаходиться татуювання у вигляді нерозбірливого слова. На задній поверхні основної фаланги правої кисті татуювання у вигляді невизначеного малюнка (перстень чи печатка).

На момент виявлення був одягнутий: в піджак коричневого кольору, штани зеленого кольору, сорочку білу в чорну  і голубу клітинки, нижню білизну та шкарпетки чорного кольору.

“Прохання до всіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, звертатись на оперативну лінію 102, або за телефоном (264) 2-16-38”, - наголошують у поліції.               


Правоохранители Бусского отделения полиции Каменка-Бусского отдела полиции ГУНП в Львовской области устанавливают личность неопознанного трупа мужского пола, который 04.01.2011 года на перегоне Красное-Задворье 1435 км был травмирован поездом №99 сообщением Киев-Ужгород. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции в Львовской области.

Приметы погибшего: возраст 55-65 лет, рост 163 см, волосы короткие, темные с проседью, уши прилегающие, глаза серые, лицо овальное, брови седые лохматые, нос прямой, губы тонкие, верхняя губа выступает над нижней, подбородок прямой. Сломана коронка 5-го зуба нижней челюсти на 1/2, остальные зубы на верхней и нижней челюстях отсутствуют.

Особые приметы: на правом глазу бельмо, на задней поверхности левого предплечья находится татуировка в виде неразборчивого слова. На задней поверхности основной фаланги правой кисти татуировка в виде неопределенного рисунка (кольцо или печать).

На момент обнаружения был одет: в пиджак коричневого цвета, брюки зеленого цвета, рубашку белую в черную и голубую ячейки, нижнее белье и носки черного цвета.

"Просьба ко всем, кто владеет информацией о разыскиваемом, обращаться на оперативную линию 102, или по телефону (264) 2-16-38", - отмечают в полиции.