орган, дом органной музыки, проект, звуки ЛьвоваЛьвівський будинок органної та камерної музики запрошує на концерт-лекцію цієї суботи в рамках проекту “Звуки Львова. Орган”. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 29 квітня, Львівський будинок органної та камерної музики запрошує на концерт-лекцію “Будова органу“ в рамках унікального музичного проекту “Звуки Львова. Орган“. Захід розпочнеться о 14.00  (вул. С. Бандери, 8).

“Ви почуєте орган наживо, дізнаєтеся багато нового про цей інструмент та почуєте інші давні та дивні інструменти. Ви дізнаєтесь про будову органу: як виготовляються труби, які їх види, як подається повітря, як функціонують клавіші і багато іншого цікавого та захопливого, чого Ви, скоріш за все, не знали. Матеріал унікальний. Крім того, передбачено розіграш книжок та інші цікавинки“, - розповідають організатори.

Вхід безкоштовний, за попередньою реєстрацією. Контактний тел.: 066 16 70 488 (Герман).


Львовский дом органной и камерной музыки приглашает на концерт-лекцию в эту субботу в рамках проекта "Звуки Львова. Орган". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В субботу, 29 апреля, Львовский дом органной и камерной музыки приглашает на концерт-лекцию "Строение органа" в рамках уникального музыкального проекта "Звуки Львова. Орган". Мероприятие начнется в 14.00 (ул. С. Бандеры, 8).

"Вы услышите орган вживую, узнаете много нового об этом инструменте и услышите другие древние и удивительные инструменты. Вы узнаете о строении органа: как изготавливаются трубы, их виды, как подается воздух, как функционируют клавиши и много другого интересного и увлекательного, о чем вы, скорее всего, не знали. Материал уникален. Кроме того, предусмотрен розыгрыш книг и другие интересности", - рассказывают организаторы.

Вход бесплатный, по предварительной регистрации. Контактный тел .: 066 16 70 488 (Герман).