полицейский, взятка, начальник отделаЗаступника начальника одного з відділів Національної поліції у Львівській області викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з прокуратурою. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

Майор поліції вимагав від місцевого мешканця 22 тисячі гривень за не притягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку. Співробітники спецслужби затримали поліцейського-хабарника під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру.


Замначальника одного из отделов Национальной полиции во Львовской области разоблачила во взяточничестве Служба безопасности Украины совместно с прокуратурой. Об этом сообщает пресс-служба Службы безопасности Украины.

Майор полиции требовал от местного жителя 22 000 гривен за не привлечение его к уголовной ответственности за кражу. Сотрудники спецслужбы задержали полицейского-взяточника во время получения части неправомерной выгоды в размере 20 000 гривен.

Открыто уголовное производство по ч. 3 ст. 368 Уголовного кодекса Украины. Решается вопрос об объявлении задержанному о подозрении.