волонтер, мошенник, обокрал, СтебникУ місті Стебник Дрогобича району зловмисник обікрав жінку, проникнувши в її квартиру під виглядом волонтера. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Дрогобицький відділ поліції 26 квітня за допомогою звернулася 38-річна жителька міста Стебник. Жінка повідомила, що впустила у свою квартиру невідомого чоловіка, який представився волонтером, котрий збирає кошти на потреби бійців АТО. Невдовзі після візиту “волонтера” вона виявила, що з шафи зникли  25 000 гривень, які знаходились у коробці.

Працівники поліції встановлюють особу зловмисника та обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На Львовщине мошенник под видом волонтера обокрал женщину


В городе Стебник Дрогобыча района злоумышленник обокрал женщину, проникнув в ее квартиру под видом волонтера. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 26 апреля за помощью обратилась 38-летняя жительница города Стебник. Женщина сообщила, что впустила в свою квартиру неизвестного мужчины, который представился волонтером, который собирает средства на нужды бойцов АТО. Вскоре после визита "волонтера" она обнаружила, что из шкафа исчезли 25 000 гривен, которые находились в коробке.

Работники полиции устанавливают личность злоумышленника и обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.