телефон, приложение, украли, полицияЗа допомогою мобільного додатку патрульні виявили підозрюваного у заволодінні Iphone 7. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі, патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Левицького невідомі особи заволоділи смартфоном марки Iphone 7. Інспектори прибули на місце події та зустріли заявника. Той повідомив, що невідомий йому чоловік взяв у нього смартфон та пішов геть, передає прес-служба патрульної поліції Львова.

Тоді патрульні, за допомогою програми пошуку "Де Iphone" встановили, що телефон заявника віддаляється від місця їх перебування. Прослідувавши за вказівками мобільного додатку, інспектори прибули на вулицю Князя Романа та виявили групу людей. Один з чоловіків різко розвернувся, коли побачив службовий автомобіль поліції та почав йти в протилежну сторону.

Патрульні вирішили його зупинити, тоді громадянин викинув щось під автомобіль та пришвидшив біг. Його наздогнали та зупинили. Предметом, який він викинув на землю виявився мобільний телефон – Iphone 7. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Згодом затриманий зізнався у скоєному. 30-річного чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції. Справу розглядають слідчі.


С помощью мобильного приложения патрульные обнаружили подозреваемого в завладении Iphone 7. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня ночью, патрульные получили сообщение, что на улице Левицкого неизвестные завладели смартфоном марки Iphone 7. Инспекторы прибыли на место происшествия и встретили заявителя. Тот сообщил, что неизвестный ему человек взял у него смартфон и ушел, передает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Тогда патрульные, с помощью программы поиска "Где Iphone" установили, что телефон заявителя удаляется от места их нахождения. Проследовав по указаниям мобильного приложения, инспекторы прибыли на улицу Князя Романа и обнаружили группу людей. Один из мужчин резко развернулся, увидев служебный автомобиль полиции, и начал идти в противоположную сторону.

Патрульные решили его остановить, тогда гражданин выбросил что-то под автомобиль и ускорил бег. Его догнали и остановили. Предметом, который он выбросил на землю оказался мобильный телефон - Iphone 7. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу.

Впоследствии задержанный признался в содеянном. 30-летнего мужчину доставили в Лычаковский отдела полиции. Дело рассматривают следователи.