АТО, ферма, овцыФермерське господарство “Радвань Нова” (Пустомитівський район, Львівська область) планує створити високоефективну конкурентну вівцеферму з вирощування племінних овець, поглибленої переробки продукції та її реалізації на засадах зеленого туризму. Про це повідомляє Agronews.

Антон Мільчевич, учасник АТО, повернувшись зі Сходу, відновив діяльність свого фермерського господарства, в якому утримується близько 400 голів овець. Також керівник планує збільшити кількість робочих місць для бійців, що повернулися із зони АТО.

У 2016 році “Радвань Нова“ отримало 100 тис. грн. з районного бюджету, згідно з районною програмою “Часткове відшкодування генетичних ресурсів овець“. А також – пільговий кредит на зворотній основі у розмірі 404 тис. грн. з обласного бюджету на реалізацію бізнес-плану.


Фермерское хозяйство "Радван Нова" (Пустомытовский район, Львовская область) планирует создать высокоэффективную конкурентную овцеферму по выращиванию племенных овец, углубленной переработке продукции и ее реализации на основе зеленого туризма. Об этом сообщает Agronews.

Антон Мильчевич, участник АТО, вернувшись с Востока, возобновил деятельность своего фермерского хозяйства, в котором содержится около 400 голов овец. Также руководитель планирует увеличить количество рабочих мест для бойцов, вернувшихся из зоны АТО.

В 2016 году "Радван Нова" получило 100 тыс. грн. из районного бюджета, согласно районной программе "Частичное возмещение генетических ресурсов овец". А также - льготный кредит на возвратной основе в размере 404 тыс. грн. из областного бюджета на реализацию бизнес-плана.