АТО, похороны, ПавливЗавтра на Личаківському кладовищі поховають львів’янина Володимира Павліва, який загинув 24 березня в районі Новоолександрівки (Луганська область) від осколкового поранення голови під час виконання бойового завдання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Чин похорону відбудеться завтра, 28 березня, о 12.00 у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховають бійця на Полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

Герою Володимиру Павліву було 42 роки. Спочатку був добровольцем 34-ї бригади, а в грудні 2016 року пішов на службу за контрактом у 24-у механізовану бригаду. Був командиром відділення, гранатометником-кулеметником.

Тривалий період Володимир Павлів жив за кордоном – в Англії, Бельгії.  Однак повернувся в Україну, бо захист Батьківщини вважав своїм обов’язком.

У Володимира Павліва залишилась мати, брат і сестра.


Завтра на Лычаковском кладбище похоронят львовянина Владимира Павлива, который погиб 24 марта в районе Новоалександровки (Луганская область) от осколочного ранения головы во время выполнения боевого задания. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Церемония прощания состоится завтра, 28 марта, в 12.00 в гарнизонном храме Святых апостолов Петра и Павла (ул. Театральная, 11). Похоронят бойца на Поле почетных захоронений №76 Лычаковского кладбища.

Герою Владимиру Павливу было 42 года. Сначала был добровольцем 34-й бригады, а в декабре 2016 года поступил на службу по контракту в 24-ю механизированную бригаду. Был командиром отделения, гранатометчиком-пулеметчикомом.

Длительный период Владимир Павлов жил за границей - в Англии, Бельгии. Однако вернулся в Украину, потому что защиту Родины считал своим долгом.

У Владимира Павлива осталась мать, брат и сестра.