Львовская опера, дебют, балет27 жовтня у балеті "Баядерка" Мінкуса відбудеться ціла серія творчих дебютів. Про це повідомляється на сайті Львівської національної опери. 

У головних партіях вперше виступлять Ярина Котис (Нікія) й Олена Мицко (Гамзатті), в  Pas d’action – Вікторія Зварич і Трістан Добровний, у партії Божка  – Сергій Ломовицький, у партії Ману – Уляна Барна. Дебютний каскад  у 2 дії балету доповнить Ольга Полякова, яка виконає соло в індуському танці. У варіаціях в картині “Тіні” 3 дії вперше виступлять Вікторія Зварич і Наталія Пельо.

У партії Солора поціновувачі балету  побачать Андрія Михаліху.

"Майже в кожному спектаклі солісти й артисти балету випробовують свою майстерність у нових образах. Про це регулярно ми інформуємо  наших шанувальників. Однак нагадаю про деякі, найбільші й найяскравіші. Це – виступи в головних партіях Ярини Котис і  Андрія Михаліхи в "Дон Кіхоті", Вікторії Зварич і Трістана Добровного в "Білосніжці",  Богдана Нікуліна в "Лебединому озері", Дарії Ємельянцевої й Андрія Адоніна в "Даремній обережності". У балетній трупі вирує творче життя, і ми радіємо", – сказав художній керівний балету, народний артист України Ігор Храмов.


27 октября в балете "Баядерка" Минкуса состоится целая серия творческих дебютов. Об этом сообщается на сайте Львовской национальной оперы. 

В главных партиях впервые выступят Ярина Котис (Никия) и Елена Мыцко (Гамзатти), в Pas d'action - Виктория Зварыч и Тристан Добровний, в партии Божко - Сергей Ломовицький, в партии Ману - Ульяна Барна. Дебютный каскад в 2-х действиях балета дополнит Ольга Полякова, которая выполнит соло в индусском танце. В вариациях в картине "Тени" 3 действия впервые выступят Виктория Зварыч и Наталья Пельо.

В партии Солора ценители балета увидят Андрея Михалиху.

"Почти в каждом спектакле солисты и артисты балета испытывают свое мастерство в новых образах. Об этом регулярно мы информируем наших поклонников. Однако напомню о некоторых, крупных и ярких. Это - выступления в главных партиях Ярины Котис и Андрея Михалихы в "Дон Кихоте", Виктории Зварыч и Тристана Добровного в "Белоснежке", Богдана Никулина в "Лебедином озере", Дарьи Емельянцевой и Андрея Адонина в "Бесполезной осторожности". В балетной труппе бурлит творческая жизнь, и мы радуемся", - сказал художественный руководящий балета, народный артист Украиныгор Храмов.