прокуратура, суд, незаконное строительствоПрокуратура почала розслідування за фактом самовільного будівництва на захопленій земельній ділянці у Львові вартістю понад 31 млн. грн.

Прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки площею 1,88 га і самовільного будівництва в її межах багатоповерхового будинку на вул. Хмельницького, 230 у Львові.

Будівництво на ділянці вже розпочато, хоча декларації про початок підготовчих або будівельних робіт за цією адресою не реєструвалося.

Проведення розслідування доручено органам Національної поліції у Львівській області та взято на контроль прокуратурою.


Прокуратура начала расследование по факту самовольного строительства на захваченном земельном участке во Львове стоимостью более 31 млн. грн.

Прокуратурой Львовской области зарегистрировано уголовное производство по факту самовольного занятия земельного участка площадью 1,88 га и самовольного строительства в его пределах многоэтажного дома на ул. Хмельницкого, 230 во Львове.

Строительство на участке уже начато, хотя декларации о начале подготовительных или строительных работ по этому адресу не регистрировалось.

Проведения расследования поручено органам Национальной полиции во Львовской области и взято на контроль прокуратурой.