урна, кража, паркУ Львові жінка, побачивши правопорушення, негайно викликала патруль і, дочекавшись поліції, допомогла їй. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Напередодні патрульні отримали виклик на вулицю Широку в 5-парк, де, зі слів заявниці, невідомі в стані алкогольного сп’яніння викопують смітники. Екіпаж 4-го батальйону зустрівся із громадянкою, яка вказала на місце в кущах, де чоловіки сховали металеву урну зі словами, що "візьмуть мішок і заберуть її". Також, небайдужа мешканка вказала на групу осіб, яка, з її слів, вчинила це.

Патрульні встановили особи чоловіків. Ними виявилися львів’яни віком: 32 роки, двоє 35-річних та раніше судимий за крадіжки 38-річний чоловік. На місце події приїхав представник підприємства "Скнилів-парк", який написав заяву про крадіжку і повідомив, що кошторисна вартість смітника 1472 гривні. На місці працювали слідчі Залізничного відділу поліції.

ce67877e9f187b608e12a9b4fb8df15b.jpg


Во Львове женщина, увидев правонарушения, немедленно вызвала патруль и, дождавшись полиции, помогла ей. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Накануне патрульные получили вызов на улицу Широкую в 5-парк, где, по словам заявительницы, неизвестные в состоянии алкогольного опьянения выкапывают урны. Экипаж 4-го батальона встретился с гражданкой, которая указала на место в кустах, где мужчины спрятали металлическую урну со словами, что "возьмут мешок и заберут ее". Также, неравнодушная жительница указала на группу лиц, которая, по ее словам, сделала это.

Патрульные установили личности мужчин. Ими оказались львовяне в возрасте: 32 лет, двое 35-летних и ранее судимый за кражи 38-летний мужчина. На место происшествия приехал представитель предприятия "Скнылив-парк", который написал заявление о краже и сообщил, что сметная стоимость урны 1472 гривны. На месте работали следователи Железнодорожного отдела полиции.