Сьогодні у Мостиськах відкрили спортивний  майданчик зі штучним наливним покриттям.  Для реконструкції залучили кошти різних бюджетів у загальній сумі – майже 3 млн  гривень.

Участь  у відкритті взяв голова Львівської облдержадміністрації  Максим Козицький, керівник управління молоді та спорту Роман Хім’як.

“Мостиська - прикордонне містечко. Приїжджають до нас люди з різних країн ЄС - і саме Мостиська часто стають для них візитівкою Львівщини та України. І тому цей перший мультифункціональний майданчик у Мостиськах є дуже важливий. Як і добрі школи, дороги, садочки, заклади культури. Знаю, що в сусідній школі навчається майже 600 учнів. Тут є спортивні гуртки. У місті діє дитячо-юнацька спортивна школа. Тішуся, що вихованці спортивних секцій тепер зможуть тут займатися баскетболом, волейболом та іншими ігровими видами спорту просто неба. Навколо майданчика облаштували освітлення, тобто тут займатися можна до пізнього вечора. Бажаю, щоб колись відомі українці згадували цей майданчик як те місце, яке підштовхнуло їх займатися спортом щодня”, - зазначив очільник області.

Навколо майданчика облаштували благоустрій території, освітлення та огорожі.

Зазначимо, відповідно до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки цього року планують облаштувати 13 спортивних майданчиків.  Станом на сьогодні, завершили майданчик з наливним покриттям у Рудках та з штучним покриттям у Дідилові Новояричівської громади, у селі Сокіл Кам‘янка-Бузької громади та Рудниках Миколаївської громади.

“Нагадую, що спортивні майданчики не тільки для дітей, дорослі, особливо в часі пандемії, або в реабілітаційний період після ковіду, також потребуємо таких спортивних об’єктів. Тому не соромтеся, приходьте після роботи родинами, але бережіть, цінуйте те, що вдалося тут зробити І нехай це буде тільки початок”, - додав Максим Козицький.