прохожий, ножЗловмиснику, котрий наніс львів’янину ножові поранення, загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

21 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Стара у Львові невідомий зловмисник спричинив перехожому ножові поранення. Поліцейські затримали нападника – ним виявився 48-річний мешканець Івано-Франківської області. Потерпілий, 32-річний львів’янин, з колото-різаними ранами був доставлений у лікарню.

Як встановили правоохоронці, близько 16.20 між двома чоловіками виник конфлікт. Потерпілий, котрий проходив поруч, зробив їм зауваження, після чого один з чоловіків наніс йому кілька ножових поранень в область грудей, плеча та обличчя.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Злоумышленнику, который нанес львовянину ножевые ранения, грозит от трех до семи лет лишения свободы. Он задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

21 июля по полиции поступило сообщение о том, что на улице Старая во Львове неизвестный злоумышленник нанес прохожему ножевые ранения. Полицейские задержали нападавшего - им оказался 48-летний житель Ивано-Франковской области. Пострадавший, 32-летний львовянин, с колото-резаными ранами был доставлен в больницу.

Как установили правоохранители, около 16.20 между двумя мужчинами возник конфликт. Потерпевший, который проходил рядом, сделал им замечание, после чего один из мужчин нанес ему несколько ножевых ранений в область груди, плеча и лица.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.4 ст.296 (хулиганство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.