убийство, озеро, пенсионерЯк повідомляє Львівська мануфактура новин, вбитий – власник озера, який допоміг майбутньому вбивці та влаштував його до себе на роботу. 

Нагадаємо, у суботу, 20 липня, працівники Городоцького відділення поліції затримали 39-річного львів’янина, який убив 70-річного власника озера у Городку. Чоловік утікав з місця події. До рук правоохоронців потрапив, коли порушив правила дорожнього руху.

"Власник озера зранку пішов туди, аби риб погодувати, огорожу зробити. Довго не повертався додому, на телефонні дзвінки не відповідав. Онучка панікувала: раптом йому погано зробилося. Під обід зателефонували з поліції, сказали, що дідуся убили. Виявилося, що убивцею став його найманий працівник. Разом мали ставити стовпчики, під час роботи виник конфлікт. Молодик вхопив один стовпчик, ним вдарив свого працедавця. Коли зрозумів, що вбив, сів в його машину і поїхав", – розповіла знайома загиблого, мешканка Городка Марія.

Підозрюваного у вбивстві випадково затримали патрульні. На дорозі зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху.

Затриманий довгий час мешкав у Львові. Нещодавно переселився у дачний будинок у селі Велика Калинка. Місяць тому за крадіжку з проникненням отримав умовну судимість. Основною вимогою, яка дозволяла залишатися на волі, було працевлаштування. Власник озера вирішив допомогти йому і надав роботу.


Как сообщает Львовская мануфактура новостей, убитый - владелец озера, который помог будущему убийце и устроил его к себе на работу

Напомним, в субботу, 20 июля, работники Городокского отделения полиции задержали 39-летнего львовянина, который убил 70-летнего владельца озера в Городке. Мужчина бежал с места происшествия. В руки правоохранителей попал, когда нарушил правила дорожного движения.

"Владелец озера утром пошел туда, чтобы рыб покормить, ограждение сделать. Долго не возвращался домой, на телефонные звонки не отвечал. Внучка паниковала: вдруг ему плохо стало. К обеду позвонили из полиции, сказали, что дедушку убили. Оказалось, что убийцей стал его наемный работник. Вместе должны были ставить столбики, во время работы возник конфликт. Парень схватил один столбик, им ударил своего работодателя. Когда понял, что убил, сел в его машину и уехал", - рассказала знакомая погибшего, жительница Городка Мария.

Подозреваемого в убийстве случайно задержали патрульные. На дороге остановили водителя, который нарушил правила дорожного движения.

Задержанный долгое время жил во Львове. Недавно переселился в дачный дом в селе Калинка. Месяц назад за кражу с проникновением получил условную судимость. Основным требованием, которое позволяло оставаться на свободе, было трудоустройства. Владелец озера решил помочь ему и предоставил работу.