МАУ, Ryanair, аэропорт ЛьвовАвіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" через суд вимагають скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова і компенсувати ₴20 млн. Про це повідомляє ZAXID.NET  

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" подала кілька позовів, у яких вимагає скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова, від міністерства інфраструктури - компенсувати 20,5 млн грн. з початку продажу лоукостером дешевих квитків на жовтень і заборонити міністерству інфраструктури сприяти Ryanair. Відповідні позови міністр інфраструктури Володимир Омелян оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Міжнародні авіалінії України" використовують всі можливості, щоб заблокувати вихід лоу-костів в країну і дати можливість літати українцям в десятки разів дешевше по Європі і світі, збільшити потік туристів в Україну в рази", - прокоментував позови міністр.


Авиакомпания "Международные Авиалинии Украины" через суд требуют отменить контракт Ryanair с аэропортом Львова и компенсировать ₴ 20 млн. Об этом сообщает ZAXID.NET 

Авиакомпания "Международные Авиалинии Украины" подала несколько исков, в которых требует отменить контракт Ryanair с аэропортом Львова, от министерства инфраструктуры - компенсировать 20,5 млн грн. с начала продаж лоукостером дешевых билетов на октябрь и запретить министерству инфраструктуры способствовать Ryanair. Соответствующие иски министр инфраструктуры Владимир Емельян обнародовал на своей странице в Facebook.

"Международные авиалинии Украины" используют все возможности, чтобы заблокировать выход лоу-коста в страну и дать возможность летать украинцам в десятки раз дешевле по Европе и миру, увеличить поток туристов в Украину в разы", - прокомментировал иски министр.