студент, ограбление, телефонЛиходій, який пограбував студента у Львові, може сісти за ґрати на 6 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №1 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 21-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Встановлено, що злочин зловмисник вчинив 21.03.2019, близько 00:20, на проспекті Червоної Калини, 36. Він, напідпитку, підійшов до потерпілого та завдав йому два удари кулаком у обличчя, від яких той впав на землю. Скориставшись цим, фігурант витягнув із кишені хлопця гаманець, гроші, банківську картку, студентський квиток, навушники та утік. Матеріальна шкода, завдана юнаку, становила 3 тис грн.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


Злоумышленник, который ограбил студента во Львове, может сесть за решетку на 6 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №1 направила в суд обвинительный акт в отношении 21-летнего львовянина, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 УК Украины (грабеж).

Установлено, что преступление злоумышленник совершил 21.03.2019, около 00:20, на проспекте Красной Калины, 36. Он, пьяный, подошел к потерпевшему и нанес ему два удара кулаком в лицо, от которых тот упал на землю. Воспользовавшись этим, фигурант вытащил из кармана парня кошелек, деньги, банковскую карточку, студенческий билет, наушники и убежал. Материальный ущерб, причиненный юноше, составил 3 тыс грн.

Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 4 до 6 лет.