ложный вызов, убийство, избиение, патрульныеЗа ніч патрульні Львова двічі виїжджали на хибні виклики, с початку року – 63 рази. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 23:00, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що на вулиці Величковського чоловік побив заявницю. Патрульні прибули на місце події, де з’ясували, що жінку ніхто не бив. В квартирі все було спокійно. Свій вчинок жінка пояснити не змогла. На заявницю оформили матеріал за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Сьогодні, близько 4 години ранку, на телефон гарячої лінії 102 надійшов виклик про вбивство на вулиці Бортнянського. Жінка повідомила, що зарізала свого співмешканця кухонним ножем. Патрульні прибули на місце події, де побачили заявницю та її співмешканця, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік був без тілесних ушкоджень та не потребував допомоги. На ініціатора розіграшу, 54-річну жінку, також оформили адмінматеріал за неправдивий виклик.

Загалом від початку 2017 року патрульні склали 63 протоколи за завідомо неправдиві виклики. Покарання за таке правопорушення – штраф від 51 до 119 гривень.


За ночь патрульные Львова дважды выезжали на ложные вызовы, с начала года - 63 раза. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

Вчера, около 23:00, экипаж патрульной полиции получил вызов о том, что на улице Величковского мужчина избил заявительницу. Патрульные прибыли на место происшествия, где выяснили, что женщину никто не бил. В квартире все было спокойно. Свой поступок женщина объяснить не смогла. На заявителя оформили материал по ст. 183 КУоАП (Заведомо ложный вызов специальных служб).

Сегодня, около 4:00 утра, на телефон горячей линии 102 поступил вызов об убийстве на улице Бортнянского. Женщина сообщила, что зарезала своего сожителя кухонным ножом. Патрульные прибыли на место происшествия, где увидели заявительницу и ее сожителя, которые находились в состоянии алкогольного опьянения. Мужчина был без телесных повреждений и не нуждался в помощи. На инициатора розыгрыша, 54-летнюю женщину, также оформили админматериал за ложный вызов.

Всего с начала 2017 года патрульные составили 63 протокола на заведомо ложные вызовы. Наказание за такое правонарушение - штраф от 51 до 119 гривен.