мальчик, Героев УПА, оштрафовалиМаму 3-річного хлопчика, якого вчора увечері люди знайшли на вулиці Героїв УПА у піжамі та босоніж, оштрафували. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора увечері патрульних викликали на вулицю Героїв УПА, де перехожі виявили 3-річного хлопця, який був одягнутий у піжаму та роззутий. Півтори години патрульні шукали рідних дитини.

“Хлопчик пам‘ятав лише, що мама працює у жовтому магазині, і не міг чітко вказати напрямок, де живе”, - розповів патрульний.

Завдяки соціальним мережам знайшлася колишня сусідка, яка дала номер мами. Мама була в шоці, коли почула, що трапилося. Вона одразу приїхала. Повідомила, що чоловік нещодавно помер, і вона змушена багато працювати, аби утримувати сім‘ю. Залишила дитину на родича, у якого своїх двоє дітей. Саме він і не догледів дитину. Увесь цей час ніхто не знав, що малюк пішов з дому. Патрульні винесли постанову на 28-річну маму за невиконання своїх батьківських обов‘язків.


Маму 3-летнего мальчика, которого вчера вечером люди нашли на улице Героев УПА в пижаме и босиком, оштрафовали. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера вечером патрульных вызвали на улицу Героев УПА, где прохожие обнаружили 3-летнего малыша в пижаме и разутого. Полтора часа патрульные искали родных ребенка.

"Мальчик помнил только, что мама работает в желтом магазине, и не мог четко указать направление, где живет", - рассказал патрульный.

Благодаря социальным сетям нашлась бывшая соседка, которая дала номер мамы. Мама была в шоке, когда услышала, что случилось. Она сразу приехала. Сообщила, что муж недавно умер, и она вынуждена много работать, чтобы содержать семью. Оставила ребенка на родственника, у которого своих двое детей. Именно он и не досмотрел ребенка. Все это время никто не знал, что малыш ушел из дома. Патрульные вынесли постановление на 28-летнюю маму за невыполнение своих родительских обязанностей.