автобус, Дрогобыч, обстрелялиСьогодні, 26 квітня, о 6.20 у Дрогобицький відділ поліції надійшла інформація від керівника фірми-перевізника про те, що між селами Нагуєвичі та Уріж, Дрогобицького району, невідома особа з автомобіля Mercedes Sprinter здійснила постріл по автобусу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що пошкоджено бокове вікно автотранспорту. В цей час в автобусі перебував лише водій, він не постраждав.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.

За даними голови виконкому “Варта 1” Ігора Зінкевича, це вже другий обстріл рейсового автобусу. Також вчора ввечері близько 20:30 під час останнього рейсу з Дрогобича, у селі Підбуж пролунав постріл у лобове скло іншого автобусу того ж перевізника.


Сегодня, 26 апреля, в 6.20 в Дрогобычский отдел полиции поступила информация от руководителя фирмы-перевозчика о том, что между селами Нагуевичи и Урож, Дрогобычского района, неизвестный из автомобиля Mercedes Sprinter осуществил выстрел по автобусу. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции в Львовской области.

Правоохранители установили, что повреждено боковое окно автотранспорта. В это время в автобусе находился только водитель, он не пострадал.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.194 (умышленное уничтожение или повреждение имущества) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет лишения свободы.

По данным председателя исполкома "Варта 1" Игоря Зинкевича, это уже второй обстрел рейсового автобуса. Также вчера вечером около 20:30 во время последнего рейса из Дрогобыча, в селе Подбуж раздался выстрел в лобовое стекло другого автобуса того же перевозчика.