домушник, кража, квартира, КордУ Львові поліцейські затримали "гастролерів", причетних до квартирних крадіжок. Ними виявилися іноземці - громадяни однієї з країн Кавказу, двоє з яких перебували в Україні нелегально. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисників викрили працівники управління стратегічних розслідувань (детективи) спільно з оперативниками управління карного розшуку, працівниками слідчого управління, cитуаційного центру поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури. До затримання іноземців були задіяні бійці КОРДу.

Встановлено, що 25 березня троє зловмисників - громадян однієї з країн Кавказу віком від 25 до 39 років, підібравши ключ до вхідних дверей, проникли у квартиру 23-річного львів’янина та викрали з помешкання гроші і оргтехніку.

"Гастролери" затримані в порядку ст.208 КПК України, вилучені речові докази та автомобіль Ford Focus, який вони використовували у злочинній діяльності. Також встановлено, що затримані можуть бути причетні до інших подібних злочинів, скоєних на території Львова та в інших областях України. Окрім того, двоє з них перебували на території нашої держави нелегально. Невдовзі суд обере для затриманих міру запобіжного заходу, - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

360d41f2612f52b9cfafbd7268b0591b.md.jpg ea43c3b19097a0c92bfd5d62776c0617.md.jpg


Во Львове полицейские задержали "гастролеров", причастных к квартирным кражам. Ими оказались иностранцы - граждане одной из стран Кавказа, двое из которых находились в Украине нелегально. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Злоумышленников разоблачили сотрудники управления стратегических расследований (детективы) совместно с оперативниками управления уголовного розыска, работниками следственного управления, cитуацийного центра полиции Львовщины и под процессуальным руководством областной прокуратуры. В задержании иностранцев были задействованы бойцы Корда.

Установлено, что 25 марта трое злоумышленников - граждане одной из стран Кавказа в возрасте от 25 до 39 лет, подобрав ключ к входной двери, проникли в квартиру 23-летнего львовянина и похитили из квартиры деньги и оргтехнику.

"Гастролеры" задержаны в порядке ст.208 УПК Украины, изъяты вещественные доказательства и автомобиль Ford Focus, который они использовали в преступной деятельности. Также установлено, что задержанные могут быть причастны к другим подобным преступлениям, совершенным на территории Львова и в других областях Украины. Кроме того, двое из них находились на территории нашего государства нелегально. Вскоре суд изберет для задержанных меру пресечения, - рассказал заместитель начальника Главного управления Национальной полиции во Львовской области Тарас Сабанюк.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до шести лет. Досудебное расследование продолжается.