собака, напад, поліція, ДТПІнцидент стався 25 березня в районі населеного пункту Зимна Вода. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Поліцейські помітили водія автомобіля Skoda на номерах іноземної реєстрації, який порушив ПДР і замість того щоб зупинитися на вимогу патрульних, спробував сховатися.

Інспектори поїхали за ним, закликаючи зупинитися, проте водій здійснював небезпечні маневри на дорозі, чим міг спровокувати чергову аварію. Згодом він з'їхав з траси, кинувся бігти, зупинився біля будинку і закрився в автомобілі.

Через кілька хвилин з будинку вийшов чоловік, який представився батьком водія, і почав відволікати увагу інспекторів. В цей час з автомобіля вибіг водій-порушник і зайшов в будинок.

"Патрульні почули команду "Взяти" і побачили, що на них біжить собака. Тварина накинулася на інспектора і почала кусати", - розповіли в поліції.

Власник собаки відвів її в сторону тільки після того, як поліцейські пригрозили застосувати зброю.

В результаті нападу інспектор отримав множинні рвані рани ноги.


Инцидент произошел 25 марта в районе населенного пункта Зимна Вода. Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Львовской области.

Полицейские заметили водителя автомобиля Skoda на номерах иностранной регистрации, который нарушил ПДД и вместо того чтобы остановиться по требованию патрульных, попытался скрыться.

Инспекторы поехали за ним, призывая остановиться, однако водитель совершал опасные маневры на дороге, чем мог спровоцировать очередную аварию. Впоследствии он съехал с трассы, бросился бежать, остановился у дома и закрылся в автомобиле.

Спустя несколько минут из дома вышел мужчина, который представился отцом водителя, и начал отвлекать внимание инспекторов. В это время из автомобиля выбежал водитель-нарушитель и зашел в дом.

"Патрульные услышали команду "Взять" и увидели, что на них бежит собака. Животное набросилось на инспектора и начало кусать", - рассказали в полиции.

Владелец собаки отвел ее в сторону только после того, как полицейские пригрозили применить оружие.

В результате нападения инспектор получил множественные рваные раны ноги.