радар, дороги, локацииНа трасах Львівщини встановлять ще три радари TRUCAM. Загалом на дорогах України з понеділка запрацювали ще 25 приладів для вимірювання швидкості руху. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook, інформує "Твоє місто". 

З 25 березня радари TruCam для вимірювання швидкості мають запрацювати ще на трьох дорогах Львівщини.

Нові радари встановили на дорогах, які ведуть до кордону з Польщею — до Рави-Руської (М-09, 132-191), Шегинь (М-11, 8-82) та Краковця (М-10, 8-70). Після цього загалом на Львівщині працюватиме п'ять радарів Trucam, а в Україні загально їхня кількість збільшиться з 50 до 75.

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Протягом першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору. З третього грудня почали використовувати радар на західній об’їзній Львова.


На трассах Львовщины установят еще три радара TRUCAM. Всего на дорогах Украины с понедельника заработали еще 25 приборов для измерения скорости движения. Об этом сообщил первый заместитель начальника департамента патрульной полиции Алексей Билошицкий на своей странице в Facebook, передает "Твой город". 

С 25 марта радары TruCam для измерения скорости должны заработать еще на трех дорогах Львовщины.

Новые радары установили на дорогах, ведущих к границе с Польшей - в Раве-Русской (М-09 132-191), Шегини (М-11, 8-82) и Краковца (М-10, 8-70). После этого в целом на Львовщине будет работать пять радаров Trucam, а в Украине обще их количество увеличится с 50 до 75.

Напомним, 8 октября патрульные начали использовать устройства TruCam на трассе Киев - Чоп. В течение первой недели водителей не штрафовали, чтобы те привыкли. Здесь установили соответствующий знак, предупреждающий о фото- и видеофиксациию. В местах фиксации нарушений скоростного режима находятся служебные автомобили с включенными маячками синего цвета. С третьего декабря начали использовать радар на западной объездной Львова.