утопленница, озероНа Львівщині поліцейські розслідують обставини смерті жінки. Тіло загиблої без ознак насильницької смерті було виявлене в озері в одному з сіл Миколаївського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Миколаївське відділення поліції 24 жовтня надійшло повідомлення про те, що близько 14.50 мешканець одного з сіл району виявив в озері тіло жінки без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблої – 63-річної місцевої мешканки. Слідів насильницької смерті на тілі виявлено не було. Попередньо встановлена причина смерті – утоплення. Також поліцейські встановили, що жінка йшла по корову дорогою, що пролягала біля озера.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.


На Львовщине полицейские расследуют обстоятельства смерти женщины. Тело погибшей без признаков насильственной смерти было обнаружено в озере в одном из сел Николаевского района. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Николаевское отделение полиции 24 октября поступило сообщение о том, что около 14.50 житель одного из сел района обнаружил в озере тело женщины без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители установили личность погибшей - 63-летней местной жительницы. Следов насильственной смерти на теле обнаружено не было. Предварительно установлена ​​причина смерти - утопление. Также полицейские установили, что женщина шла забрать корову по дороге, которая пролегала возле озера.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, назначены экспертизы.