нож, убийство, улица, ЧервоноградВчора о 12:30 було поранено 30-річного чоловіка в Червонограді. Нападник здійснив ножове поранення у горло. Про це повідомили у спільноті “Підслухано в Червонограді” у Фейсбук, інформує "Варта 1"

“На фото видно, як злочинець в магазині душить жертву, а після того, як вони вийшли з магазину, нападник вдарив в горло ножем і втік!” – йдеться у дописі.

Зазначається, що ніхто з людей практично не відреагував, аж поки чоловік не пролежав на тротуарі протягом 5 хвилин.

У відділі комунікації поліції Львівської області розповіли, що в Червоноградський відділ поліції 24 вересня близько 12.30 надійшло повідомлення від медиків про те, що до них доставлений 59-річний місцевий мешканець. Лікарі діагностували у нього множинні садна голови та поверхневу різану рану шиї. Після надання допомоги чоловік був відпущений додому.

Поліцейські встановили, що між потерпілим та його сином у магазині виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час неї старший з чоловіків отримав тілесні ушкодження. Потерпілий  відмовився від написання заяви та проходження експертизи, повідомивши, що ні до кого жодних претензій не має.


Вчера в 12:30 был ранен 30-летний мужчина в Червонограде. Нападающий совершил ножевое ранение в горло. Об этом сообщили в сообществе "Подслушано в Червонограде" в Фейсбук, информирует "Варта 1". 

"На фото видно, как преступник в магазине душит жертву, а после того, как они вышли из магазина, нападающий ударил в горло ножом и убежал!", - говорится в заметке.

Отмечается, что никто из людей практически не отреагировал, пока мужчина не пролежал на тротуаре в течение 5 минут.

В отделе коммуникации полиции Львовской области рассказали, что в Червоноградский отдел полиции 24 сентября, около 12.30 поступило сообщение от медиков о том, что к ним доставлен 59-летний местный житель. Врачи диагностировали у него множественные ссадины головы и поверхностную резаную рану шеи. После оказания помощи мужчина был отпущен домой.

Полицейские установили, что между потерпевшим и его сыном в магазине возник конфликт, который перерос в драку. Во время нее старший из мужчин получил телесные повреждения. Пострадавший отказался от написания заявления и прохождения экспертизы, сообщив, что ни к кому никаких претензий не имеет.