поезд, графикЛьвівська залізниця інформує про тимчасові зміни у розкладі руху поїздів.

26 липня у зв’язку з виконанням колійних ремонтних робіт на ст. Бескид можливі незначні зміни у графіку руху приміських та пасажирських поїздів.

Зокрема поїзд №6502 прибуватиме на ст. Лавочне із можливим запізненням на 17 хвилин, на 17 хвилин пізніше прибуватиме на ст. Лавочне та Львів поїзд №6166, на 15 хвилин пізніше очікується прибуття відповідно на ст. Лавочне та Стрий поїзда №6184. Поїзд №45/46 у вказаний день може прибути на ст. Ужгород на 10 хвилин пізніше від графіку.

Львівська залізниця звертається до пасажирів із проханням урахувати тимчасові зміни у розкладі руху цих поїздів під час планування поїздок у вказаних сполученнях.

Крім того, у зв`язку з виконанням колійних ремонтних робіт на перегоні Тернопіль – Збараж 26 липня цього року не курсуватиме поїзд №6242/6243 сполученням Тернопіль – Ланівці.


Львовская железная дорога информирует о временных изменениях в расписании движения поездов.

26 июля в связи с выполнением путевых ремонтных работ на ст. Бескид возможны незначительные изменения в графике движения пригородных и пассажирских поездов.

В частности поезд №6502 будет прибывать на ст. Лавочне с возможным опозданием на 17 минут, на 17 минут позже будет прибывать на ст. Лавочное и Львов поезд №6166, на 15 минут позже ожидается прибытие соответственно на ст. Лавочное и Стрый поезда №6184. Поезд №45 / 46 в указанный день может прибыть на ст. Ужгород на 10 минут позже графика.

Львовская железная дорога обращается к пассажирам с просьбой учесть временные изменения в расписании движения этих поездов при планировании поездок в указанных направлениях.

Кроме того, в связи с выполнением путевых ремонтных работ на перегоне Тернополь - Збараж 26 июля этого года не будет ходить поезд №6242 / 6243 сообщением Тернополь - Лановцы.