петиция, проезд, транспортЗаборонити оплату проїзду в салоні громадського транспорту – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Андрій Сирватка пропонує заборонити оплату за проїзд в салоні транспортного засобу у водія заради покращення якості перевезень та безпеки руху транспорту та пішходів. А реалізацію квитків на проїзд проводити виключно через мережу розповсюдження преси (періодичних видань). Право на перевезення засвідчувати квитком на право одноразового проїзду або місячним абонементним квитком.


Запретить оплату проезда в салоне общественного транспорта - соответствующая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций.

Автор петиции Андрей Сирватка предлагает запретить оплату за проезд в салоне транспортного средства у водителя ради улучшения качества перевозок и безопасности движения транспорта и пишходив. А реализацию билетов на проезд проводить исключительно через сеть распространения прессы (периодических изданий). Право на перевозку удостоверять билетом на право однократного проезда или лунным абонементные билеты.