патрульные, ребенокЛьвівські патрульні надали першу допомогу 6-річному хлопчикові, яка втратила свідомість. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора вдень на вулиці Величковського до патрульних підбіг чоловік, який побачив екіпаж через вікно, і повідомив, що його дитина втратила свідомість та не може дихати.

Патрульні були біля під’їзду, звідки вибіг чоловік. Забігши до квартири, де був 6-річний хлопчик, інспектори 4-го батальйону Мар’ян Любунь та Володимир Євланов побачили, що він без свідомості, але дихає. Інспектори надали малечі домедичну допомогу, після чого хлопчик прийшов до тями.

Виявилося, що в нього були судоми через високу температуру. Дитину негайно перенесли у службовий автомобіль і з увімкненими проблисковими маячками та із звуковими сигналами повезли в лікарню на вулицю Орлика. Там лікар прийняла рішення про госпіталізацію дитини.

a724ba8208bbcf4e6256b059d55bacb2.md.jpg 38639e0cd5f165c6114fffc2deab36e7.md.jpg 2f95ff87972cd5cd0d441edea57a8ac6.md.jpg


Львовские патрульные оказали первую помощь 6-летнему мальчику, который потерял сознание. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера днем ​​на улице Величковского к патрульным подбежал мужчина, который увидел экипаж из окна, и сообщил, что его ребенок потерял сознание и не может дышать.

Патрульные были у подъезда, откуда выбежал человек. Забежав в квартиру, где был 6-летний мальчик, инспекторы 4-го батальона Марьян Любунь и Владимир Евланов увидели, что он без сознания, но дышит. Инспекторы предоставили малышу домедицинскую помощь, после чего мальчик пришел в себя.

Оказалось, что у него были судороги из-за высокой температуры. Ребенка немедленно перенесли в служебный автомобиль и с включенными проблесковыми маячками и со звуковыми сигналами повезли в больницу на улицу Орлика. Там врач принял решение о госпитализации ребенка.