розыск, похищение, вымогательство, КозийПоліція розшукує троїх львів’янин за підозрою у викраденні людини та вимаганні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Шевченківським відділ поліції ГУ НП у Львівській області розшукується за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (вимагання) КК України:

Козій Орест Іванович, 1972 року народження, уродженець м. Львова, який зареєстрований та проживає у м. Львів, на вул. Сріблиста, 6/7.

Кіт (Єсип) Микола Олексійович, 1976 року народження, уродженець м.Львова, який зареєстрований та проживає у м.Львів, на вул.Сар’яна, 3а/1.

Діченський Олег Олександрович, 1976 року народження, уродженець м.Львова, який зареєстрований та проживає у м.Львів, на вул.Тернавського, 11/2.


Полиция разыскивает львовян по подозрению в похищении человека и вымогательстве. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Шевченковским отдел полиции ГУ НП в Львовской области разыскивается по подозрению в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.146 (незаконное лишение свободы или похищение человека) и ч.2 ст.189 (вымогательство) УК Украины:

Козий Орест Иванович, 1972 года рождения, уроженец Львова, который зарегистрирован и проживает в г. Львов, на ул. Серебристая, 6/7.

Кит (Есип) Николай Алексеевич, 1976 года рождения, уроженец Львова, который зарегистрирован и проживает в г. Львов, на вул.Сарьяна, 3а/1.

Диченский Олег Александрович, 1976 года рождения, уроженец Львова, который зарегистрирован и проживает в г. Львов, на вул.Тернавського, 11/2.