пожар, церковь, развлекательный комплексПравоохоронці встановлюють причину займання у відпочинковому комплексі на Львівщині.  Внаслідок пожежі ніхто не постраждав,сума збитків встановлюється. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Старосамбірське відділення поліції 24 березня надійшло повідомлення про те, що у місті Хирів горить господарська будівля. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що на другому поверсі місцевого відпочинкового комплексу близько 14.00 виникла пожежа, яка перекинулася на впритул розміщену церкву.

Пожежу було локалізовано, потерпілих немає.

Правоохоронці встановлюють причину займання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


Правоохранители устанавливают причину возгорания в комплексе на Львовщине. В результате пожара никто не пострадал, сумма ущерба устанавливается. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Старосамборское отделение полиции 24 марта поступило сообщение о том, что в городе Хыров горит хозяйственная постройка. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Установлено, что на втором этаже местного развлекательного комплекса около 14.00 возник пожар, который перекинулся на размещенную впритык церковь.

Пожар был локализован, пострадавших нет.

Правоохранители устанавливают причину возгорания. По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.194 (умышленное уничтожение или повреждение имущества) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до пятнадцати лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.