Львів збудував у Брюховичах Центр надання адміністративних послуг — він діятиме на вул. Івасюка, 2а. Зараз виготовляють меблі, і на початку березня офіс запрацює. Усі роботи виконали за кошти міського бюджету Львова. Загальна вартість робіт (проектні роботи і будівництво) — 10 млн 130 тис грн.

 

«У Брюховичах зведена будівля, завершені зовнішні й внутрішні роботи. Зараз облаштовуємо меблі, тож уже зовсім скоро офіс запрацює. Зазначимо, що місто також збудувало ЦНАП у Рудно, і незабаром відкриватимемо ЦНАП у Винниках» , — зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Зокрема, ЦНАП у смт. Брюховичі запроектований за сучасними енергоефективними, безпечними та довготривалими в експлуатації технологіями. На 1-му поверсі будівлі розмістять ЦНАП та приймальню селищної ради Брюхович. Також частину 1-го поверху використовуватимуть для медіатеки. Натомість 2-ий поверх будівлі передбачений для різних зустрічей.

У ЦНАП передбачено повний спектр надання адміністративних послуг: подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, оформити паспорт, здійснити обмін водійських прав, зокрема особлива увага приділяється соціального напрямку, адже до прийому громадян будуть залученні фахівці з питань соціального захисту та питань пенсійного фонду.

Нагадаємо, у кожному районі Львова працює Центр надання адміністративних послуг, зокрема — на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а, вул. Т. Шевченка, 354 (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Генерала Чупринки, 85 (Франківський район).

Львів підтримує та інвестує у розвиток інфраструктури сусідніх населених пунктів. За останні 4 роки (2016−2019 рр.) місто інвестувало: у м. Винники — понад 234 млн. грн. (реконструкція та будівництво водопровідних і каналізаційних мереж, ремонти шкіл та садочків, облаштування ЦНАП та ін.): у смт. Брюховичі — понад 51 млн. грн. (реконструкція школи, будівництво ЦНАП, капітальний ремонт амбулаторії сімейної медицини, будівництво велосипедної доріжки та ін.); у смт. Рудно — понад 51 млн. грн. (реконструкція водопостачання, будівництво напірно-самотічних каналізаційних колекторів, облаштування ЦНАП, створення амбулаторії сімейної медицини та ін.).