мост, строительствоНа Сколівщині збудують найдовший міст у Західній Україні. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Розпочато капітальний ремонт мостового переходу на ділянці км 12+730 - км 12+870 автомобільної дороги О140406 Східниця-Верхнє Синьовидне у с. Крушельниця Сколівського району.

"Сьогодні оглядали проведення підготовчих земляних робіт найдовшого у Західній Україні мосту на дорогах загального користування місцевого значення, що у с. Крушельниця на Сколівщині. Перехід вартістю 65 млн гривень збудують до кінця 2020 року", - наголосив директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Роботи виконуються ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" за рахунок коштів державного дорожнього фонду.

Цього року планується проведення підготовчих робіт, влаштування земляного полотна, берегоукріплюючі роботи на лівобережній дамбі та сполучення моста із насипом підходів.


В Сколевском районе построят самый длинный мост в Западной Украине. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Начат капитальный ремонт мостового перехода на участке км 12 + 730 - км 12 + 870 автомобильной дороги О140406 Сходница-Верхнее Синевидное в с. Крушельница Сколевского района.

"Сегодня осматривали проведение подготовительных земляных работ самого длинного в Западной Украине моста на дорогах общего пользования местного значения, в с. Крушельница в Сколевском районе. Переход стоимостью 65 млн гривен построят до конца 2020 года", - отметил директор департамента дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской ОГА Роман Кокотайло.

Работы выполняются ООО "Онур Конструкцион Интернешнл" за счет средств государственного дорожного фонда.

В этом году планируется проведение подготовительных работ, устройство земляного полотна, берегоукрепляющие работы на левобережной дамбе и сообщение моста с насыпью подходов.